Noutăţi

Osteria Gioia se află momentan în relocare.

Vom comunica oaspeților noștri noile noastre coordonate cât de curând. Mulțumim pentru înțelegere!

Cea mai bună bucătărie italiană din 2014 conform utilizatorilor Restograf.ro

Am început anul 2015 cu o surpriză extrem de plăcută. Pe 16 Ianuarie, utilizatorii Restograf.ro ne-au premiat pentru a doua oară pentru bucătăria noastră cu profil italian. Le mulțumim pe această cale tuturor celor care și-au găsit puțin timp pentru a ne vota și îi mai așteptăm pe la noi!

Prestații de muzică live în fiecare vineri și sâmbătă

Pentru a ne asigura că atmosfera din restaurantul nostru atinge superlativul am decis ca în fiecare vineri și sâmbătă, începând cu ora 20:30 și terminând cu ora 23:00, să vă încântăm cu prestații de muzică live. Preparatele noastre așteaptă să le savurați pe note muzicale calde și duioase.

Vedetele noastre vă așteaptă pe covorul roșu!

Vedetele noastre … din meniu, vă așteaptă pe covorul roșu! Indiferent că vreți să vă delectați cu un pește mândru precum Halibutul sau că Salata de Caracatiță vă atrage cu tentaculele spre ea, indiferent că preferați un aperitiv de bonton ca Tartarul de Ton sau că vă face cu ochiul Tagliata, indiferent că vreți să încercați fabuloasa Supă Caciucco alături de Trofiettele cu Pancetta sau că vreți să vă delectați cu un desert ușor ca Tarta de Lămâie, vedetele noastre sunt mereu delicioase și vin însoțite de un vin excepțional. Ce spuneți, v-am convins?

Valentine’s day @ osteria gioia

La început de 2015 avem două motive pentru a sărbători!

Primul, pentru că prestigiosul website autohton, Restograf.ro, ne-a premiat pentru a doua oară ca fiind restaurantul cu cea mai bună bucătărie italiană din București. Mulțumim tuturor celor care și-au găsit timpul pentru a ne vota!

osteria-newsletter-2015-02

Al doilea, sărbătorim Ziua Îndrăgostiților!

Tuturor celor care aleg Osteria Gioia pentru o cină specială de Valentine’s Day, restaurantul nostru va oferi din partea casei un desert special creat pentru acest eveniment

Și pentru a completa atmosfera romantică, începând cu 14 februarie orele 20:30, vă vom oferi prestații de muzică live.

În speranța că prestațiile muzicale vă vor satisface gusturile, vom extinde această ofertă pentru fiecare din zilele de vineri și sâmbătă, între orele 20:30 și 23:00.

Sarbatori Fericite!

Osteria Gioia va ureaza Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi!

Dorim totodata sa va reamintim programul nostru de Sarbatori:

25-26 decembrie – inchis
31 decembrie – 4 ianuarie – inchis

osteria-newsletter-2014-12

Valentine’s day delight

De Valentine’s Day, maestrul cofetar vă prepară un desert deosebit.

Persoana iubita, Osteria Gioia și un desert special creat de maestrul cofetar cu multă dragoste. Rețeta completă pentru un Valentine’s Day perfect.

osteria-newsletter-2014-02

Weekend menu

We are happy to welcome you on the 1-2 February
for a flat rate that includes: See newsletter

osteria-newsletter-2014-01

Osteria Gioia – un restaurant adaptat stilului tău de viață corporate

Concluziile cercetărilor noastre arată că, în practică, se întîlnesc două tipuri de slujbe: cele care îți permit sa ieși la masă la pranz sau imediat după program și cele care, prin natura lor, te țin mai mereu în birou, ocupat, ne-oferindu-ți această libertate. Credem că abordarea noastră rezolvă fericit ambele situații și denotă devotamentul nostru neobosit pentru a vă servi.

(mai mult…)