Despre noi

Osteria Gioia se află momentan în relocare. Vom comunica oaspeților noștri noile noastre coordonate cât de curând. Mulțumim pentru înțelegere!

Dacă ai deschis paginile acestui meniu înseamnă că ai ajuns – sau v-aţi reîntors – în mijlocul nostru, la Osteria Gioia. Vă mulţumim şi într-un caz şi-n celălalt şi vă invităm să descoperiţi secretele pentru care, pe peretele de lângă intrare, afişăm cu mândrie diplomele „Ospitalita Italiana” 2011, 2012, 2013/2014 şi 2015, acordate de Camera de Comerţ a Italiei, precum şi premiul Restograf 2012 primit din partea prestigiosului website autohton dedicat artei culinare, pentru cel mai bun restaurant cu profil italienesc din Capitală:

de ce?

În tot ceea ce facem credem cu tărie în adevărul dictonului “caută (doar) compania oamenilor de calitate – alege (doar) mâncarea de calitate – oferă și întreține (doar) relații de calitate”,

cum?

Credem într-o abordare diferită a businessului de alimentație publică printr-o continuă provocare a actualului status quo oferind tuturor preparate cu gust autentic, din ingrediente mereu proaspete și sănătoase, pregătite și servite cu pricepere și pasiune.

ce?

De fapt este vorba despre loc de întâlnire intim și, credem noi, potrivit atât pentru o masă în familie cât și pentru întâlniri de business. Și despre pasiunea de a întâlni oameni deosebiți, de a-i cunoaște mai bine împărtășind cu ei o experiență gastronomică unică fie că este vorba despre a lua masa aici în locație, a pregăti un pachet pentru mai târziu sau a organiza un eveniment la birou, ori chiar acasă la dvs.

Și facem toate acestea cu bucurie și cu drag, fiindcă știm că dacă zi de zi livrezi doar seriozitate și onestitate în ceea ce ai de făcut, succesul vine de la sine.

Distracție plăcută și pe curând!